Facebook

Ayurvedische-Massage

Dit is een zachte energetische massage met een diepe helende werking. Ayurveda betekent; leer van het gezonde leven. Intentie en aandacht voor de conditionele situatie van lichaam en geest spelen in deze behandeling een belangrijke rol. De handgrepen, euflerages en het stimuleren van de marmapunten (ayurvedische drukpunten) zijn er op gericht een diepe ontspanning te bewerkstelligen in samenspel met overvloedige warme olie welke op maat word gearomatiseerd met etherische oliën. Een ayurvedische massage reinigt, voedt en balanceert zowel het fysieke lichaam, de emoties als de geest. Dit is een hele fijne massage die jou helpt de beslommeringen van de dag te plaatsen, je te beroepen op jou zelf herstellend vermogen en te luisteren naar jouw innerlijke.
Vanuit een stilte bewustzijn kom je tot een diepe ontspanning waarbij je heling kunt ervaren op verschillende niveaus (lichamelijk, emotioneel, spiritueel). Ik werk met warme olie die speciaal afgestemd is op jou constitutie (vata, pitta, kapha). De massage werkt preventief voor de gezondheid. En….. 
  • brengt het denken tot rust
  • ontspant spieren, zenuwen, botten en de rest van het lichaam
  • verwijdert afvalstoffen (door bijvoorbeeld voeding en stress) uit de weefsels
  • bevordert een goede bloedcirculatie
  • verbetert de spijsvertering
  • zorgt voor een mooiere structuur van de huid
  • gaat vroegtijdige veroudering tegen
  • verbetert het slapen en gaat vermoeidheid tegen
  • ondersteunt het afweersysteem en versterkt de immuniteit
Praktisch
De massage wordt op een massagetafel gegeven. Ik werk met zuivere verwarmde amandelolie. Het lichaam wordt van top tot teen gemasseerd. De behandeling duurt 1.5 uur.
Het is raadzaam om in gemakkelijke kleding te komen welke bestand is tegen olie. Na de behandeling is de huid misschien nog wat vettig van de olie. Sportkleding neemt dat het beste op. Overigens is de olie prima uitwasbaar.


 

                       Zuiderweg 76 1461 GL zuidoostbeemster                                                                                Tel: 0299-770858 Mobile: 06-18032608
                       Kvk: 57555087                                                                                                                    É-Mail: info@studiobuitenlust.nl