banner website 2021

Ontspanning

Een massage is de ultieme manier om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. De huid, de spieren en het bindweefsel worden soepeler, vervelende spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden afgevoerd. Een ontspanningsmassage heeft een verzachtende werking op de sensorische zenuwen. Het geeft je energie en een fit gevoel. Het versterkt ook je levenskracht, zodat je weerstand (fysiek, emotioneel, mentaal) groter wordt. Ontspanning is even aandacht geven aan jezelf. Een time-out die jij zelf af en toe mag gunnen! Herstel en comfort zijn de aandachtpunten die het helend geheel vormen. Deze behandelmethode kan uitstekend worden toegepast ter ondersteuning van de algemene gezondheid en bij het bestrijden van aan stress gerelateerde klachten: spanningen en oververmoeidheid, het gevolg van gebeurtenissen in de privésfeer, spanningen op het werk, langdurige sportinspanningen.

Uitbreidingen! + 30 minuten

Hotstones:

Hot Stone Massage is een vorm van massage waarbij gebruik word gemaakt van afgeronde basalt- of zeestenen. Hot Stone Massage is een holistische massage vanuit de gedachte dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking door gebruik van hete, warme en/of koude stenen. Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Hierdoor ontstaat een diepe ontspanning en betere doorstroming van het bloed- en lymfevocht. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. De massage bestrijd de vermoeidheid en verhoogt het tolerantievermogen. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt alsof deze warme stenen energieën doorgeven wat zorgt voor een prettige ervaring.

Uitbreiding! + 30 minuten 

Honing-Bindweefsel:

Deze krachtige massage werkt tot diep in het bindweefsel. Gif en afvalstoffen worden losgeweekt en afgevoerd. De honing vernieuwd de huid en werkt helend op de organen. De manier van masseren zorgt voor een natuurlijke peeling, drainage, verzorgt, verzacht en verstevigd. En de massage pakt ontstane cellulite aan! Deze verzorgende behandeling is in alle opzichten een weldaad voor het lichaam, helpt je weer op krachten te komen en geeft een impuls in het jong en gezond maken van jezelf!

In de praktijk kun je er voor kiezen een ontspanningsmassage te combineren met een hot-stone of een honing bindweefsel behandeling. Voor deze uitbreiding dien je een afspraak van 1.5 uur te reserveren.